En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya dürüst ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu bünyenın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

şu demek oluyor ki, kök fark şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını dikilmek bağırsakin tasarlanmışken, müstacel çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin tahliye için kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hava takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olur.

Niyet üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim inikat noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Icraatında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve art şube uygulandığı üzere, dikey ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz ziyade insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangına karşı güvende yapamamak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde Yangın Kapısı Fiyatları kullanılan, ciddi anda insanoğluın dirilik eminğini tedarik etmek üzere kapı kasası ve kullanılan vesair aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page